Strömsholm 3-4/9

Pris:

2500 kr inklusive moms
Priserna inkluderar middag fredag och lunch lördag.
Ej boende. Det går att köpa till lunch för fredagen.

Fakturering sker löpande

Plats:

Svenska Terapihundskolan
Ridhusvägen 6
734 94 STRÖMSHOLM

010-171 99 99

Förkunskapskrav:
Inga, alla är välkomna!

Anmäl dig här

Program:

Fredag:

13.00-14.30 – Företagande:

Nyföretagarcentrum kommer och presenterar en guide i hur man startar företag, vad ska man tänka på, hur ser en affärsplan ut, hur ska prissättningen se ut för att man ska kunna leva på det. Marianne Olsson

15.00-17.00 – Hundens valfrihet

Vi kommer att prata om vilka val vi ger hunden, hur mår hunden i vår arbetssituation. Hur kan vi hjälpa hunden att säkerställa välfärden. Hur fungerar din hund och vad behöver just du tänka på i ditt arbete med hunden. Är valen vi ger hunden likvärdiga eller är ett val alltid bättre?

18.30 – Gemensam middag

Lördag:

09.00-12.00 – Hundens valfrihet

Inledningsvis föreläser vi om start- och stoppbeteenden och kopplar det med fredagens genomgång av hundens valfrihet och hur vi kan tänka. Vi tar detta över i en praktisk workshop.

Vi bygger vidare på det vi gjort på fredagen och sätter det i praktiken. Vi kommer att arbeta med att förfina kommunikationen och i praktiska workshops reflektera övre vad era hundar kommunicerar till oss i en arbetssituation. Vi kommer att öva på att läsa av våra hundar samt hitta sätt att kommunicera med dem på ett etiskt och värdigt sätt.

12.00-13.00 – Gemensam lunch