Hej och välkommen till vår julkalender.

I årets julkalender kommer vi att släppa lite nyheter, låta er lära känna oss lite bättre samt ge er lite smaskiga erbjudanden. Har du något speciellt du själv önskar ta upp så är du varmt välkommen att höra av dig.

Dagens lucka handlar om vårt läger:
Vi har gjort det igen. Vårt läger som var nu  här i november var så uppskattat att vi slänger ut möjligheten igen att delta på vårt läger i sommar. Vi har denna vår/sommar lagt lägret i Strömma/Sätila. Vi försöker lyssna på våra kunder och hitta lämpliga lokaler och ställen som ger oss möjlighet att ses, nätverka och kompetensutveckla branschens hundteam. Det finns aktiviteter för både besökshundar, terapihundar, vårdhundar, skolhundar m.m. Alla är välkomna oavsett vilken utbildning du gått eller om du gått hos en annan utbildningsarrangör. Vi tror på gemenskap och sammanhållning. Är du sugen på att veta mer om oss som utbildningsarrangör och hur våra utbildningar är så kan du läsa i morgon om vår introduktionsdag – en slags prova på dag där du som inte gått utbildning hos oss ändå kan komma och delta i våra aktiviteter och nätverka med utbildade hundteam. 1-1=3. Ett mycket uppskattat event.

 

9-11 juni 2017 kommer vi alltså att hålla vårt läger i Göteborgstrakten, Strömma närmare bestämt. I dagarna tre kommer vi att fokusera på viktiga ämnen som etik i arbetet, praktisk etologi, fördjupad apportering och klickerträning. Återkommande delar på vårt läger är alltid den aktivitet där ni arbetar med era personliga/företagar mål. Det kan vara att fokusera på din affärsplan eller dina personliga mål i din anställning. Vi har alltid också återkommande en idéstafett för Terapihundsteam som arbetar målinriktat. Låt kreativiteten flöda.
Är du intresserad av att delta på vårt läger så har du anmälningsformuläret här:
 stro%cc%88mma_bild